lørdag 3. oktober 2009

Lørdagsnotat - Tanker for dagen

Været:
-Null til minus tre står det på pent.no. Det høres ikke så innmari kaldt ut. -Hvert år! Den første minusgraden er alltid den kaldeste. Hvorfor regner det når det er under frysepunktet? Heme i dala snoge re når gradstokken vise blått!

På gata:
Ser du folk som har kjøpt seg en kaffe/lattè/kakao på Deli? "JA, selvfølgelig sier du. Men ser du noen drikke av de koppene på trikk/bane/buss/gata? "Nei, vet du det har jeg faktisk ikke tenkt over....Men når du sier det så...."
Trendy å gå med noe varmt å drikke konkluderer jeg med.

Leil. 302:
Regnet med å komme hjem til tom kåk. Barbro er "heme ått o mor", Henrik jobber fra halv elleve til ?. Pål skulle også på jobb.
Pussig hvordan kims lek plutselig dukker opp i hverdagslivet. Vi har cirka 100 par sko i gangen og uten skohylle blir det fort 100 par sko faktisk. Men allikevel legger jeg merke til dèt ene paret som jeg aldri har sett før.

Tv på lørDAG:
NRK: "Tilbake til 60-tallet" - Beatles, Wenche Myhre slår gjennom, setningen "I have a dream" går inn i historien som viktig, gruveulykke i Ny-Ålesund og mannfolk er lei av at julebordene starter for tidlig..
Tv2: Reprise av Dokument2 som gikk tidligere denne uken.
TvNorge: "Hundehviskeren" - Lykkes han denne gangen montro?
Litt kjipt å ha sett "tilbake til 60-tallet" og "Dokument2" allerede.

Har forøvrig 100% tap i squash mot Henrik. Vær så god!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar